Mjau


Lite jag har shoppat!

Hämta ut paket med skor och korsetter sen shoppa jag stan igår!
Skor från Nelly.com
Korsett från toplady.se
Vantar från Nelly.com
Bälte fråm Hm.se
Pantis från Gina tricot

dåligt!

Är så himla dåligt på uppdatera känner jag, men nu gör jag de iallafall!
Har beställt två korsetter och ett bhset! vill ha de nu!

Ändring pågår!

Nu ska de bli en lite mer ljusare blogg! får ser hur de kommer bli!

Söndag

Tycker nästan de allt går snabbt tills de är söndag sen går hela söndagen långsamt hmm. Ja men idag ska man ju rösta vet ju vad jag ska rösta sen får man se hur de går för de partiet?!

Ja idag har jag varit tillsammans med min älskling i 15 månader oj vad tiden går fort känns inte som de var så länge sedan vi träffades!  Jag ♥ Dig



Vill resa!

Känner att jag vill komma bort här ifrån ett tag även om de skulle bli en weekendresa så skulle de vart skönt och komma bort och se lite annat träffa nya människor göra något nytt helt enkelt, får se vad som händer! Vill bara komma bort ett tag! Planera en resa till Egypten i januari iallafall!



Bakar lite grann!

DESSA KAKOR BAKAR JAG NU! bilder kommer sen!

NÖTKAKOR

200 grader i 8 minuter

 

Ingredienser:

Garnering:

 

Gör så här:

 

Hacka hasselnötterna fint och blanda med socker, potatismjöl och ägg. Blanda inte längre tid än att smeten är blandad.

Klicka ut smeten på plåtar med bakplåtspapper. Tryck i en nöt i mitten av varje kaka.

Grädda mitt i ugnen i 200 grader i 8 minuter.


lördag!

Idag hoppas jag att min lillasyster orka färga mitt hår! för de ser för jävligt ut.

 

Vill ha sushi idag med får ser hur de blir med de. Men de är ju lördag så något gott blir de allt! Har även kollat runt efter kamera och jag vill ha en systemkamera  Canon EOS 550D + 18-55mm IS till och börja med för den känns rätt för mig så de kanske blir en sådan nästa helg. Ska även införskaffa mig en ny mobil fy allt på en och samma gång.


städa städa varje fredag ...

städa städa varje fredag och så varje jul tycker jag är kul...

Håller på och städa här hemma har tvättat golvet och dammsugit i vardagsrummet plus vattnat mina blommor och torkat bordet ska dammsuga bort katthåren på soffan sen med efter jag har ätit, har även städat i köket tvättat golvet, dammsugit tvättat spisen och lite sånt. Känner mig så duktig nu!


Längtar!

43 dagar var tills SAW 7 3D kommer  trodde Sverige skulle vara lite efter med biopremiären här men nu kommer den 29 oktoberYes fy vad äckligt men bra de kommer bli 3D! Längtar

Tisdag

Glad såg att Gossip Girl säsong 4 har kommit så ikväll ska jag se första avsnittet har ju varit uppehåll sen typ april eller nåt! Snart blir de mat med idag blir de nog hamburgare mums!

Kokoskakor!

Ska föreställa hjärtan men de syns inte så väl, men älsklingen ska få de när han kommer hem!
En rund blev de med!


Lagar lasagne

Håller på och lagar lasagne, de tar en bra stund och göra den, hoppas de den kommer smaka! måste lägga på folie snart då den inte bränns så mycket uppe på!


Yes

Nu har man slutat jobbet! Och väntar på sin älskling ska komma och hämta upp mig! Sen ska jag pyssla hemma göra de fint som städa och så, vika kläder och annat. Sen busa men min lilla katt!

Morgonpigg!

Man går ju upp rätt tidigt när man går till jobbet så nu är de som en vana att vakna tidigt så nu går man upp automatiskt!
Undra vad man ska hitta på idag då, kanske lägga i en till brun färg i håret, sen städa sovrummet, damsuga, tvätta golvet kanske polera fönsterna närman ändå håller på sen återvinna lite grejer med.
Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra.

Onsdag

Har jobbat har fått förlängt på jobbet med ett tag till och de är ju bra de!
Nu är ja trött och har ont i huvudet och ska spela lite the sims!

RSS 2.0