Imorgon ska jag och min Pojkvän kolla på denna lägenhet.

Imorgon ska jag och min Pojkvän kolla på denna lägenhet.

Gillar den jättemycket och de behövs bara fixa några saker.















Lite info

Antal rum 2+Kök Boarea 60,5 m² Kök Spis, spisfläkt, kyl, frys, diskmaskin, kakel och klinker. Badrum/WC Dusch, WC, tvättställ, kakel och klinker. Rumsbeskrivning Välkommen in i en välplanerad tvåa med områdets bästa läge. Hela lägenheten är i gott skick med många finesser och detaljer.

Man kliver in i en stor hall med plats för både avhängning och förvaring. På golvet ligger en snygg klinker i granitgrått.

Till vänster om hallen ligger köket. Här ligger samma snygga klinker som i hallen. Luckorna är röda och i övrigt är väggar och kakel i ljusa toner. Gott om skåp och bänktyta gör köket till ett funktionellt arbetskök. Dessutom har man en rejäl matplats vid fönstret.

Till höger i hallen ligger först badrummet som det liksom övriga rum är i bra storlek. Helkaklat i vitt med ljusblå detaljer. Rejäl dusch med duschvägg.

Intill badrummet ligger en klädkammare som idag används som tvättstuga. Här står en tvättmaskin samt att det finns plats att hänga tvätten.

Rakt fram från hallen öppnar sig vardagsrummet som är ett stort härligt rum som rymmer en stor soffgrupp eller en mindre soffa och matbord om så önskas. Från vardagsrummet har man utgång till den härligt stora balkongen som ligger i västerläge.

Till vänster om vardagsrummet ligger sovrummet. Det här är ett stort rum som ger plats för såväl en dubbelsäng som en arbetshörna. I nedre delen av sovrummet finns en garderobsvägg med snygga spegeldörrar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0