Därför så försvann den norska modellen från Gina Tricot

Därför så försvann den norska modellen

Pernille Holmboe från Gina Tricot för hon blev gravid och ersättes av Emanuela De Paula som inte är så uppskattad och kommer nog inte bli lika uppskattad som Pernille som har varit Gina Tricot ansikte utåt de senaste sex åren men enligt dom så säger de att hon blev alldeles för dyr att ha kvar, men om ca 80 procenten vill ha kvar henne tänk om dom 80 procenten slutar handla där för att inte finns kvar som modell tänk va dom skulle förlora på de. Jag tycker inte om den nya modell för hon har inte samma utstrålning och energi Pernille.

Vilken av modellerna tycker ni bäst om?



Emanuela De Paula
Ålder: 20.
Nationalitet: Brasilianska.
Bor: New York.
Längd: 176 cm.
Midjemått: 59 cm.
Höftmått: 89 cm.
Bakgrund: Började som 9-åring och gjorde sina första catwalk- jobb för bland annat designern Ralph Lauren. Har även haft uppdrag för Jennifer Lopez, Lacoste och DKNY. Rankades av affärstidningen Forbes som den elfte bäst betalda supermodellen 2009 med 2,5 miljoner dollar i inkomst under året.

Pernille Holmboe

Ålder: 32
Nationalitet: Norska.
Längd: 178 cm.
Midjemått: 64 cm.
Höftmått: 89 cm.
Bor: London, enligt en intervju i Expressen planerade hon en flytt till Hongkong i september förra året.
Bakgrund: Har varit Gina Tricots ansikte utåt i flera år och bland annat jobbat för företag som Nivea, Three olives wodka och Casall sports. Varit på flera tidningars och modemagasins omslag, bland annat Damernas Värld, och gjort ett uppmärksammat utvik i Café som gjorde att tidningens chefredaktör var tvungen att be läsarna att sluta höra av sig.

Källa:

http://www.expressen.se/mode/1.1856182/pernille-holmboe-lamnar-gina-tricot

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0